Barátságos Háziverseny

Barátságos Háziverseny

Egyesületünk karate szakosztálya június 2-án rendezte meg a már hagyománynak számító 20. Sport-All Kupa háziversenyét a Székely Mikó Kollégium tornatermében. Összesen 244 nevezés érkezett be és mintegy 175 versenyző lépett tatamira 3 versenyszámban is (siho-geri rúgás kombináció, szivacs-kumite és kumite).

A város öt óvodájából és a Sepsi Aréna karate termében edző egyesületen belüli sportolók mérhették össze tudásukat egy gyereknap utáni ráadásként. Szintén jelen volt a Shoto-Team (edző Préda Csaba) néhány versenyzője is.

Minden gyerek éremmel és a sport iránti szerettettel távozhatott a tornáról.
Szintén helyet kapott az úgynevezett Sport-All Liga versenysorozat harmadik, egyben döntő fordulója is, ahol ligabajnokokat avattunk.

Eredményeink:

Az esemény képei a következő linkről tölthetőek le:

LINK

Június 14-én tartjuk a versenyzőink számára szervezett Díjkiosztó Gálánkat, majd azt követően június 22-én Fejér Milán és Péter-Csiki Csanád utazik Salzburgba az utolsó kvalifikációs versenyre a az ősszel megrendezendő Korosztályos Világbajnokságra. Az utolsó versenyük egy Youth League (Ifjúsági Liga) lesz június 27-30. között Porecben, ahova a fentebb említett két fiúhoz csatlakozik Török Panka is.