Alapozó Edzőtábor, Csipkés 2014

Alapozó Edzőtábor, Csipkés 2014

Szeptember 4.-én, csütörtök reggel 10 órakor indulás kisautókkal a Vadász utcai sportcsarnok (kis sportcsarnok) előtti parkolóból (ide kérek mindenkit, hogy időben érkezzen)

Alapozó Edzőtábor Zabola/Csipkés 2014 Szeptember 4.-9.

 
  •      Szeptember 4.-én, csütörtök reggel 10 órakor indulás kisautókkal a Vadász utcai sportcsarnok (kis sportcsarnok) előtti parkolóból (ide kérek mindenkit, hogy időben érkezzen)
  •      Minden résztvevőt kérünk, hogy hozza magával a biciklijét az indulás helyszínére, mert azokat majd külön autóval a táborba szállítjuk.   Mivel a táborhelyünk és a sportcsarnok között 1,5 km távolság van jobb, ha ezt a távot nem mindig futva tesszük meg :)
  •      A zabolai Csipkés panzióban leszünk elszállásolva és az első étkezésünk a csütörtöki ebéd lesz
  •      Napi háromszori étkezés, állandó meleg vizes szolgáltatás.
  •      Napi három edzés, időjáráshoz igazodva teremben vagy szabadban.
  •      A tábor vége és egyben a hazautazás Szeptember 9.-én kedden 10-12 között les, szintén személyautókkal. Ide kérem a szülőket jelezzék majd induláskor, hogy ki tud esetleg segíteni a gyerekek hazaszállításában.

Tábor díja: 180 lej a versenyző illetve versenyzői utánpótlás csapat tagjai számára

 JAVASOLT FELSZERELÉS
- karateruha, védőfelszerelések (seiken védő, lábszárvédő-lábtyű, fogvédő, mellvédő lányoknak)kitartás, kitartás, lelkesedés, hit, önbizalom, akarat, humorérzék... szükség lesz rá :) - 2 váltás melegítő (tréninig), pulóver, futásra alkalmas sportcipő, széldzseki vagy esőkabát, pólók edzéshez is, rövidnadrág, fehérneműk, zokni,  papucs, pizsama, köntös-vagy törölköző 2 db., tisztálkodó felszerelés, hálózsák és egy bögre. - Szülői belátásra bízva, olyan játékot, amit kevésbé féltenek. Javasoljuk, hogy mutassuk meg a gyereknek, mit pakolunk be neki, mert nem fogja felismerni a sajátját a több tucat között! Kiegészítők: elemlámpa, sebtapasz, szunyogriasztón spray vagy kenőcs. Zsebpénz: szülőkre bízzuk, de nem kell több 20 lejnél.  

MOBIL TELEFONT az edzőtáborba hozni TILOS! Aki gyerekével szeretne beszélni, az elérheti telefonon az edzőn keresztül. Vass Hunor 0743 961 814 / Bocz Attila 0744 402 054

VÁLASZTHATÓ PROGRAM:
Szeptember 6.-án szombaton a délutáni órákban szeretettel várunk minden érintett szülőt egy sütögetéssel egybekötött táborlátogatásra. Mindehhez a hozzávalókat mindenkinek maga kell megoldania, akár össze is egyezhetnek családok, hogy ki mit hozzon.

Névsor letöltése

Tábor kiírásának letöltése.doc