A Sport-All sícsapata magkapta új felszerelését

A Sport-All sícsapata magkapta új felszerelését

Bár messze a síszezon kezdete, de csapatunk októbertől kezdi a felkészülést. Megérkeztek a várva várt új felszerelésünk, a gyepsílécek. Hamarosan már tudunk siklani a közeli lejtőkön, tudunk készülni a közelgő versenyszezonra.

Ezúton is megköszönjük az Orex Impex támogatását, segítségüket hogy ezt a nem olcsó befektetést meg tudtuk valósítani. Azugai partnerünknek a Grasski Romaniának, ők a cseh gyártónak egyetlen romániai forgalmazói. Csapatunk gyepsível való felkészülésében nagy segítségünkre vannak, bemutatókat, közös eseményeket szervezünk.

  img_5808  img_5809

Ugyanakkor a tegnapi nap egy másik adományt is kapott a sícsapat, Dani Kinga volt síversenyző, országos bajnok sízőnk édesanyja csapatunknak adományozott 3 pár Rolka márkájú gyepsílécet (ezekkel még Orbán tanár úr tanítványai, Vitus, Jakab, Dani Kingáék gyakoroltak), 10 pár sílécet, 4 db védősisakot, 12 pár síbakancsot és 5 pár síbotot. A gyerekek nevében is köszönjük a támogatást, reméljük hogy Kingáékhoz hasonlóan fogunk szerepelni az országos bajnokságban.

  img_5816  img_5820img_5555 img_5548