A nehézségek ellenére is sikerült

A nehézségek ellenére is sikerült

Március 9-én, Bukarestben, immáron 11. alkalommal került megszervezésre a Hip Hop International táncverseny . Egyesületünk az idén 3. Alkalommal vett részt ezen a neves versenyen. Két versenycsapat, összesen 22 táncos képviselte a Sport-All Z Dance táncszakosztályát.

A versenyt intenzív felkészülési időszak előzte meg, egyrészt mivel a verseny időpontját az utolsó pillanatban 3 héttel előre hozták.

Edzőink és versenyzőink mindent megtettek a siker érdekében, mivel a tét nem volt más mint, hogy a nyertes csapatok képviselhetik majd Romániát Amerikában, az arizonai Phönixben megszervezendő világbajnokságon.

Az eredményekkel rendkívül elégedettek vagyunk:

A Z TRIBE csapat Junior Crew kategóriában II. Helyezést ért el és kvalifikálódtak az arizonai Phönixben megszervezendő világbajnokságra: Daragics Nóra,  Fülöp Zsófia,  Giráncsi Dorka,  Nagy Nikol Tamara,  Pál Dorka Katalin,  Szakács Dalnoki Kriszta, Székely Adrienn,  Szőcs Petra Kincső, Kajcsa Nicole Vivien. 

A Good To Be Bad! Csapat Extra Mega Crew kategóriában I. helyezést ért el: Bálint Nóra,  Bíró Hanna,  David Dóra Bernadett,   Domokos Gyopár Boróka,   Doru Riana,  Gal Alexia, Groza Alessia,  Örsi Gyopár,  Préda Zsanett,  Puscas Nóra,  Ruzsa Andrea Patrícia,  Silye Viktória,  Varga Zsanett Dóra.

A csajok
Nagyon büszkék vagyunk a lányainkra!!! 

Gratulálunk Vass-Vitus Kinga szakosztályvezetőnek, Sándor Lilla és Stinge Szófia oktatóknak. 

Köszönetünket szeretnénk kifejezni Paul Gheorghenak a Trouble Academy tánciskola vezetőjének.

Köszönjük Kelemen Idának, aki a versenyzők erőnléti illetve akrobatika terén való felkészítésében nyújt segítséget a csapatnak.

A Z Dance by Sport-All köszöni a szülőknek a bizalmat támogatást nem utolsó sorban köszönjük Bartók Ildikónak a fellépő ruhák elkészítését!