A kudarcból lehet tanulni

A kudarcból lehet tanulni

A múlt hétvége folyamán a Sport-All karatésai a Pozsonyban megrendezett Grand Prix Slovakian vettek részt. Az összesen 36 ország, 3502 nevezője közül 23 sportolónk állt tatamira az MTK Budapest Karate színiben a három napos verseny során. A csapatot Baranyi Zsófia és Vass Hunor edzők kísérték el.

Szombaton 6, míg vasárnap 17 sepsiszentgyörgyi versenyző képviselte csapatunkat ebben az igencsak nehéz mezőnyben. Ugyan ezúttal nem sikerült dobogóra állnia senkinek, azonban Török Panka kvalifikációs pontot szerzett az ősszel megrendezésre kerülő Korosztályos Világbajnokságra, amely az olaszországi Velencében lesz.

Török Panka
"Tisztában voltunk azzal, hogy ez egy nehéz verseny, hiszen nem véletlen számit bele a kvalifikációba. Rengeteg jó versenyző indul el ezen a versenyen és a sportolóknak őket kell legyőzniük. Ugyan most nem jött ki a lépés, de nem vagyunk elkeseredve hiszen nagyszerű versenyzőink vannak, akikkel lehet dolgozni és ők is szomjazzák a fejlődést. Ez a verseny számukra és számunkra is egy kisebb pofon volt, hogy valamin változtatni kell, de mi állunk elébe." - mondta Baranyi Zsófia

A következő hónap programdús lesz a csapatnak, ugyanis a kisversenyzőknek elindítunk egy Liga sorozatot, ahol versenyrutinra tehetnek szert. Emellett a legnagyobbak készülnek a Bulgáriában megrendezett Sofia Open kvalifikációs versenyre. Illetve a hónap közepén mindenkinek övvizsgája lesz, ami szintén nagy mérföldkő a csapatnak. 

Köszönjük a szülőknek a sok segítséget és támogatást! Köszönjük állandó támogatóinknak és partnereinknek:
Sepsiszentgyörgy Önkormányzata
Consiliul Județean Covasna - Kovászna Megye Tanácsa
Orex
SIMIRO
Premier Energy Distribution
ReSelecto
Maravet
Sport Világ/ Sport Factor
Gusturi Boieresti - Fenséges Ízek
Twins Construct
Papo
Sebert Tehnologie
Tóth-Pál zálogház
Totalterm
NASA
Sajgo Trans
Sound Creation
Saman Sport Hungary
Tatami-Sport