41 éremmel térhettünk haza
Egyesületünk karate szakosztályának mintegy 34 sportolója vett részt a VIII. Pepe Karate Emlékverseny névre hallgató nemzetközi tornán. A néhai parciumban élő nagyszerű sportoló Sándor Péter emlékére rendezett versenyre érkeztek a környező országokból is, mint Magyarország, Szlovákia klubcsapatai. A köze 800 nevezőt felsorakoztató eseményt a nagyszalontai sportcsarnokban rendezték meg október 27.-én, szombaton.
 A nagyszerűen megszervezett eseményre a Sport-All S.C. küldöttségét ezennel Gal Radu edző kísérte el, nem kevés sikert hagyva maga után.
A háromszékiek mérlege 41 érem, amelyből 16 arany-, 8 ezüst- és 17 bronzérem. Ezen eredménnyel lett egyesületünk a legeredményesebb az összesített éremtáblázatban.
Ami a sportolói összetételt illeti, mind az utánpótlás, mind pedig a versenyzői csapatunk majdnem teljes egészében képviseltette magát.
Ami külön pozitív visszajelzést mutat, az az egyedileg beiktatott "open" vagyis nyílt kategóriák, ahol nincs súlycsoport, hanem 4 évet felölelő korosztályok vannak. Ebben is neveztük sportolóinkat, és elmondhatjuk, hogy két nyílt kategóriában (Kids Open, Mini Open) is a dobogón csak háromszéki gyerekek állhattak.
Eredményeink:
Soron következő versenye csapatunknak a már hagyományosan látogatott miskolci Avas Kupa lesz november 17.-én.
Újra ki szeretnénk fejezni köszönetünket a szülőknek, támogatóknak, akik hisznek munkánkban!
OREX, Mamut Copy, Comert Ata, Sport Világ, Eniplast, DJTS-MTS.