38. Grand Prix Slovakia

38. Grand Prix Slovakia

Huszonhat ország közel 1900 nevező részvételével zajlott le az idei 38. Grand Prix Slovakia elnevezésű nemzetközi karateverseny. A 2018. március 9-11-én Pozsonyban megrendezett  három napos eseményre mintegy 26 országból érkeztek versenyzők, a világ több kontinenséről. A Sport-All S.C. karate szakosztályának mintegy 19 versenyzője is képviseltette magát ezen rangos eseményen, az MTK Budapest színeiben.

Az eredményeinket várton felülinek tudjuk csak nevezni, ugyanis 1 arany-, 2 ezüst- és 3 bronzérem valamint Biró Tas, Gál Dávid, Ruzsa Balázs és Siklódi Máté 5. helyen zártak, utóbbiak mindegyike a bronzmeccset veszítette. Az össz MTK érmeket illetően 9 arany-, 4 ezüst- és 8 bronzéremmel lettünk a verseny második legeredményesebb klubja.

Egyesületünknek ez volt az egyik legszínvonalasabb és népesebb versenye, ahol Közép-Kelet Európa legjelentősebb csapatival összemérhettük tudásunkat. Olyan verseny, ahol 64-es tábláról kell felküzdenie magát egy sportolónak, nagyon elégedettek lehetünk, de rengeteg munka és korrigálás vár még ránk.
Köszönet támogatóinknak, az OREX, KTW, MCC, Comert-Ata, Eniplast, Sport-Világ, RGT és Bóbita Egyesületeknek, hogy hozzájárulnak sportolóink sikereihez. Külön kiemelném a szülők odaadó munkáját, akik ezennel is elkísértek, ezzel is nagyon megkönnyítve munkánkat.