1st. Otopeni Kupa-Irinel Barbu emlékverseny
Első alakalommal rendezték meg Otopeni városában az Otopeni Kupa névre hallgató országos kupaviadalt, amelyet egyben a néhai kiváló sportoló Irinel Barbu emlékére is szerveztek. A versenyre érkezett mintegy 21 egyesület 240 karatékája egy meglehetősen színvonalasnak nevezhető mezőnyt produkált, amit a szervezők hozzáértése, rutinja emelt magas szintre. Városunkat a Sport-All S.C. versenyzői csapatának mintegy 28 sportolója képviselte és az elvárások felett is teljesítettek gyerekeink.
 
A főként fővárosi klubokat felsorakoztató mezőnyben összesen 24 érmet sikerült begyüjteni, amelyből 7 arany, 9 ezüst és 8 bronz.
Sikernek tekintjük a sportolóink ezen teljesítményét és reméljük, hogy egy ilyen, vagy közel hasonló eredménnyel zárjuk majd a két hét múlva sorra kerülő WKF Román Bajnokság döntőjét is, amelyet az izvorani olimpiai központban rendeznek meg Novembert 25.-én.
A gyerekek szállításában nagy segítséget nyújtottak a szülők, akiik ezennel is bizonyították, hogy mennyire a csapat mellett vannak. Továbbá köszönet állandó támogatóinknak: Kovászna Megye Tanácsa, OREX, MCC, KTW, RGT és a Bóbita egyesület.