15. WKF Magyar Bajnokság
Hatvan klub 600 versenyzőjének részvételével rendezték a hétvégén az idei, 15. WKF magyar bajnokságot. A 2020-as olimpiai részvételre pályázó küzdősport kétnapos mogyoródi versenye az egyik fő eseménye az MKSZ (Magyar Karate Szakszövetség) által meghirdetett „Karate Éve 2015” programsorozatnak. 
A sepsiszentgyörgyi Sport-All S.C. mintegy 19 sportolóját nevezte az országos bajnokságban. Az Arashi S.E. színeiben induló (mivel Magyarországon bejegyzett egyesület indulhat csak a bajnokságban) háromszéki gyerekeknek összesen 2 ezüst és 5 bronzérmet sikerült begyűjteni.
Éremesek kata versenyszámban:
bronz-
- Gödri Mártis Huba 10-11 év
 
Éremesek kumite versenyszámban:
ezüst-
- Babos Regina 8-9 éves utánpótlás -30 kg
- Vitályos Eszter 10-11 éves -34 kg
bronz-
- Nagy Alexa Beáta 8-9 éves +30 kg
- Török Hanna 10-11 éves +40 kg
- Bartos Norbert 10-11 éves -40 kg
- Ianculescu Zsófia, Vitályos Eszter, Török Hanna és Pataki Adrienn M. csapat kumite versenyszámban szintén a dobogó harmadik fokán végezhettek.
A csapat többi tagja is nagyszerűen küzdött, és több győztes meccset tudhat magáénak, de sajnos nem sikerült dobogóra kerülni. A mezőnyt tekintve meglehetősen népesnek mondható, a román mezőnyhöz viszonyítva. A sportolók is nagyon jól felkészültek voltak, számunkra e gy jó visszajelzés volt, hogy melyek azok a dolgok, amit javítani kell. Köszönetet a szülőknek, támogatóinknak, akik nélkül egy ilyen költségvetzeésű versenyre nem tudott volna kiutazni csapatunk: Orex, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, Mediterran, Eniplast, Multiceraealcom, Valdek.
Következő versenyünk a most hétvégén megrendezendő Saishin kupa, Rm. Valcean. Ide közösen a Shoto-Team csapatával utazunk, mintegy közel 50 sportoló részvételével.