Elérkezett a pillanat, amikor mindenkinek tanúbizonyságot kell tennie tudásáról, a befektetett munka hasznosságáról. Egyesületünk karate szakosztálya övvizsgát hirdet elő-sárga azaz „tigris öv” (6 kyu,) sárga (5 kyu) illetve narancssárga (4 kyu) övfokozatokra, amelyre szeretettel vár Téged, mint  sportolót  és meghívottjaidat.  A vizsgára 2017. május 21.-én, vasárnap kerül sor a Székely Mikó Kollégium sporttermében.

A vizsga időbeosztása:

  • 10:00 a Székely Mikó Koll. sporttermébe járó16:00 órás edzés karatésai vizsgáznak
  • 12:00 az állomási Ady Endre Ált. Isk. sporttermébe járó 18:00 órás edzés karatésai vizsgáznak
  • 13:15 a Hófehérke és a Benedek Elek napközi karatésai vizsgáznak
  • 15:00 a Csipike és Pinocchio napközik karatésai vizsgáznak
Íratkozni az edzőnél lehet május 18.-ig! A vizsgadíjak befizetését az edzőnél vagy a helyszínen lehet a vizsga előtt 15 perccel. A vizsgadíj az elismert övfokozati oklevelet tartalmazza. Az öv ára nincs benne ebbe a díjba, ennek beszerzése nyitott, sikeres vizsgatétel esetén a helyszínen is megvásárolható. Felszerelés:  karate ruha- ha nincs, akkor fehér poló-hosszú nadrág és a meglévő öv. Mindazok, akik lemaradnak a vizsgáról, a csernátoni gyerek edzőtáborban pótvizsgát tehetnek melynek időpontja Július 5-8.

Felszerelés:  karate ruha- ha nincs, akkor fehér póló-hosszú nadrág és a meglévő öv. Mindazok, akik lemaradnak a vizsgáról, a csernátoni gyerek edzőtáborban pótvizsgát tehetnek.

" Aki magot vet, egy évben gondolkodik...Aki tíz évben gondolkodik, fát ültet...

Aki húsz évben gondolkodik, gyereket nevel! "

OLYMPUS DIGITAL CAMERA