Kéréseiteknek eleget téve és az éves sikerek örömére, idén is megrendezzük a sportolóinknak szóló "Mini Szilveszter" mulatságot, bulit, ahová elvárunk minden egyesületen belüli meghívottat. Az előző évek tapasztalatai és az élmények azt igazolják vissza, hogy lassan elmaradhatatlanná válik ez a rendezvény. HA az időjáraás is kegyes lesz hozzánk, akkor idén is várható hó, mai csak fokozhatja a hangulatot.

Helyszín: Csernáton, Kovács Vendégház

Utazás: -közösen, autóbusszal oda és vissza egyaránt. December 16.-án szombaton 12:00 órakor a Vadász utcai sportcsarnok melletti parkolóból. Minden szakágunkból jönnek gyerekek, hogy jobban megismerhessék egymást és együtt, közösen zárjuk az idei eredményes évünket. A hazautazás vasárnap, érkezés várhatón 12:40-kor az indulás helyszínére.

Ellátás: teljes ellátás -ebéddel kezdünk és reggelivel végzünk-

Mit hozzál magaddal: A napi szabadidős tevékenységhez hozzatok olyan ruhát, ami kevésbé ázik át, popsi-tepsit a csúszkáláshoz, a teremi tevékenységhez meg szabadidő öltözetet, sportcipőt. Az esti bulihoz világos színű ruhákat, amelyek az UV fényben világítanak, mivel NEON PARTY-t szervezünk. Továbbá egy üvegy gyerekpezsgőt az éjszakai pezsgőnyitáshoz és minden olyan játékot-társast, amire tudtok vigyázni és szeretnétek játszani.

Amiben részed lehet:

  • bulik
  • sztár születik-tehetségkutató verseny
  • éjszakai szánkózás, ha még lesz hó ... reméljük
  • MINI SZILVESZTERI Neon Party

és még sok meglepetés...

Ára:  120 ron     * jelentkezni az oktatónál/edzőnél DECEMBER 13.-ig lehet

.