Mivel az előző évben nagyon jó élményekkel tért haza versenyzői csapatunk a gyergyócsomafalvi Ózon Panzió és rekreációs köszpontban tartott alapozó időszakáról, idén sem teszünk különben. Ide tervezzük a már hagyományos versenyzői és utánpótlás csapatunk edzőtáborozását és egyben az alapozó edzések kezdetét.

Az "I AM KARATEKA" névre hallgató edzőtáborunk célja a soron következő versenyszezonra való felkészülés megkezdése egy nagyon színvonalas létesítmény-együttesben, hol mindenki megtalálja a kikapcsolódáshoz és a sokrétű felkészülés eszközeit.

AZ EDZŐTÁBOR  KIÍRÁSA


Helyszín:  OZON TOURIST PANZIÓ, Gyergyócsomafalva

Időpont:    2017. AUGUSZTUS 07.-12.

Indulás-távozás:      Augusztus 07.-én (hétfő) reggel 10:00 órakor a Vadász u. sportcsarnok parkolójából. Augusztus 12.-én (szombaton) a reggeli órákban indulunk haza, várható érkezésünk 15:00 órára.

Ellátás:        Hétfőn ebéddel kezdünk és napi háromszori étkezés. Szombaton reggelivel fejezzük be az ottlétet.

                                                         

Szállás bemutatása:    

A csomafalvi erdőben létrehozott Ozonpark egy csodálatosan megtervezett és pihenésre, feltöltődésre létrehozott nagyon színvonalas létesítmény. A létesítmény területén van úszoda, sókamra, melegvizes, fütött sófürdő, mügyepes sportpálya, gyerekjátszótér, asztalitenisz, darts lehetőség, sörsátor, boros pince, kerékpár kölcsönzés, horgászási lehetőség. Nem több mint tiz kilométeres körzetben találhatóak még, kalandpark, medvevideózási lehetőség, gokart pálya.

Szállásunk kisházikókban (12-14 gyerek) illetve az étterem feletti részen (3, 5 és 8 fős szobákban). A házikók-szobák két WC-zuhanyzóval felszerelt, teljes komfortot biztosító konyhával, TV-vel, WIFI elérhetőséggel. Abban az esetben, ha szülők jelentkeznek, számukra egy/ vagy több külön házat biztosítunk. Bővebb képgaléria itt.

                                                   panzio-szekelyfold-ozon-5

                                                   fahazak1k

Egyéb lehetőségek és amiben részed lesz:

 • szauna
 • sókamra
 • ping-pong
 • darts
 • csocsó
 • billiard
 • PAINT-BAL szülőknek és gyerekeknek egyaránt
 • kalandpark
 • focibajnokság
 • tábortűz
 • esti szalonnasütés
 • éjszakai dézsázás meleg vízben
Tábordíj:  A tábordíj tartalmazza a teljes ellátást illetve autóbuszos transzfer költségét.
 • gyerekeknek 550 lej
 • felnőtteknek 700 lej*

* szülők is jöhetnek a táborba amennyiben szabad hely marad, kérjük a gyerek iratkozásánál legyenek szívesek jelezni, hány szülő szeretne jönni

Jelentkezés a táborba:  Jelentkezni július 25.-ig vagy a szabad helyek erejéig lehet. A tábor őszbefogadó képessége 50-60 fő. A jelentkezésekért felelős Vass Hunor edző.

Edzések:  Napi 3 edzés, a kora reggeli órákban, délelőtt illetve késő délután. Az edzések szabadban, műgyepen. Ez egyben az augusztusi alapozó időszak kezdete is.

Fontos:

Javasolt felszerelés: -karateruha, védőfelszerelés valamelyik színből (seiken védő, lábszárvédő-lábtyű, fogvédő) - melegítő (tréninig), pulóver, futásra alkalmas sportcipő, széldzseki vagy esőkabát, pólók, rövidnadrág, fehérneműk, zokni,  papucs, pizsama, köntös-vagy törölköző 2 db.,fürdőruha, tisztálkodó felszerelés, hálózsák (nem kötelező, de aki fázós az hozhat, amúgy lesz egy takaró a francia ágyon). -Szülői belátásra bízva, olyan játékot, amit kevésbé féltenek. Javasoljuk, hogy mutassuk meg a gyereknek, mit pakolunk be neki, mert nem fogja felismerni a sajátját a több tucat között! - Fontos, hogy mindenki szánjon rá időt és "nevezze fel" azaz írja rá a ruhákra, stb. a gyereke nevét, hogy könnyebben beazonosítható legyen, abban az esetben ha elhagynák valamijüket.

Kiegészítők: sebtapasz, szúnyogriasztó spray vagy kenőcs, izotóniás ital, izomlazító krémek.

Zsebpénz: a táborár nem tartalmazza a PAINT-BALL (40 lej/200 festékgolyó) illetve kalandpark (20 lej/gyerek) árat. Ezekre külön a helyszínen, igényeknek megfelelően lehet fizetni. Egyéb vásárlási lehetőség nincs a táborban. A tábor szervezői biztosítanak minden olyan kiegészítőket, amely a gyerekek teljes ellátását eredményezik (csoki, fagyi, stb.)

MOBIL TELEFONT-TÁBLAGÉPET az edzőtáborba lehet hozni, de nem ajánlott!  Az ottlét alatt beszedjük a telefonokat és néha kiosztjuk.

Az edzők akiket elérhettek, hogy gyerekeitek felől érdeklődjetek (többször kell majd próbálkozni):

Vass Hunor 0743 961 814 / Gal Radu  0742 052 565