Egyesületünk karate szakosztálya Június 8.-án 17:00 órától rendezi meg a már hagyományos tanévvégi kiértékelő és díjkiosztó ünnepségét, ahová szeretettel meghívunk minden versenyzőnket és azok meghívottjait, családját. A gálára a Kolcza Vendéglő teraszán kerül sor, ahol asztaloknál ülve kísérhetjük végig és eleveníthetjük fel sportolóink éves sikereit.

Az esemény programját illetően:

  • 17:00-19:00 óra között szakági kiértékelőt tartunk és az éves eredményeik alapján rangsorolva díjazzuk sportolóinkat. Itt nagyon szeretnénk, hogy az összes versenyzőnk, eredményeitől függetlenűl részt vegyen.
  • 19:00 órától egy ünnepi vacsora veszi kezdetét élő zene kíséretében, majd ameddig a kedvünk engedi húzza a zenekar. Erre a vacsorára is természetesen bárki meghívott jelenthezhet.

A Kolcza vendéglőtől kértünk egy erre a célra tervezett menüt, amelyet személyesen a zárt csoportunkba teszünk közzé az érintetteknek.

Aki ezen felül vagy kívül szeretne majd fogyasztani, annak van természetesen lehetősége rendelni a pincérektől.

Mindazon családok, személyek, akik igényelnek a menükből, az legkésőbb Június 3.-ig (vasárnapig) legyen szíves visszajelezni a csoportba, hogy továbbíthassuk igényünket a vendéglő fele. pl. "Család neve, 2 felnőtt 2 gyerek menűt kérünk"

Szeretnénk egy méltó rendezvénnyel zárni az idei versenyszezont, és reméljük, hogy közösen ünnepelhetünk.

Az öltözetet tekintve, ezennel nem kötelező sportolóinknak az egyesületi melegítő használata az eseményen, hanem egy ahhoz méltó ruházatot válasszanak kérjük.

Sportbaráti üdvözlettel,

Vass Hunor