*** HÓ SHOW 2019 ***

FEBRUÁR 04-09

Jelentkezesi Lap 2019, amely beküldhető a hunor.vass@gmail.com e-mail címre.

Kedves síbarát,
Engedjék meg, hogy beharangozzuk a már kilencedik
alkalommal megrendezésre kerülő
*** HÓ-SHOW 2019***
sítáborunkat
A lassan kilencedik éve futó sítáborainkban főként érdekeltek azon
   családok-
baráti társaságok-
párok-

vagy éppen Önök,
akik esetleg még nem tudnak sízni vagy hó deszkázni (snowboard), és szívesen elsajátítanák ezt a gyönyörű sportág nyújtotta örömöket.. De akik már jártasak és a “jólnyomják” szinten vannak, azoknak nagyszerű lehetőség, hogy “mégjobbannyomhassák” 🙂

Minden évben egy nagyon jó kis csapat jön össze, idén pedig egy új sípályán próbáljuk ki magunkat. A helyszín KLIPPITZTÖRL karintiai sípálya.

A csodálatos Lavant völgyben fekszik Klippitz. A 28 km-es pályarendszer 1460-1818 m magasságban terül el. Két húzó és két üléses felvonó visz fel az 1800 m magas hegyre, ezen kívül a parkoló közelében két tanulólift található. Klippitz lejtői kivétel nélkül hóágyúzottak, így meglehetősen hóbiztosak, különösen az északi fekvésűek (ld. 9 és 10-es számmal jelölt lesiklópályák).

Ime egy kis bemutató a helyről:


A SZÁLLÁSUNK Ölberger – Osztrák tulajdonú és vezetésű kedves panzió, Budapesttől 425 km-re, ahol egy nagyobb csoport 50-60fő esetén más vendéget nem fogadnak. A félpanziós ellátás bőséges reggelit jelent, illetve vacsoránál levest, főételt, salátabárt.

A szállás a Klippitztörl-i sípályától személyautóval 25, busszal 30-35 perc. Szerpentin de jól karbantartják az elműlt 18 évbentalán 7-8 alkalommal kellett láncot szerelni a buszra.

 

A Gasthof-Pension Ölberger csendes, festői helyen, Wolfsberg fölött helyezkedik el. A Wolfsberg-kastély 5 perc sétával, a városközpont pedig 10 perc sétával érhető el. Az étteremben helyi fogásokat, karintiai specialitásokat és a szálláshely saját gazdaságából származó termékeket szolgálnak fel. A szauna felár ellenében használható. A szobák főként két ágyasak, de van néhány 5-,4- illetve 3 ágyas szoba is.

Mindegyik szoba ingyenes Wi-Fi-vel, műholdas TV-vel, pihenősarokkal és saját fürdőszobával rendelkezik.

Az Ölberger Gasthof vendégei teniszezhetnek és használhatják a sítárolót. A helyszínen ingyenes a privát parkolás.

Az A2-es autópálya Wolfsberg Nord kijárata 2 km-re található. A Red Bull Ring 57 km-re, Klagenfurt 60 km-re, Graz pedig 82 km-re helyezkedik el.

A bejelentkezés Február 4.-én, hétfőn 15:00 órától lehetséges és a kijelentkezésünk Február 09.-én, szombaton 10:00 óráig. Még szombatra érvényes síbérletünk van!
ÉTKEZÉSÜNK félpanzió jellegű, bőséges reggeli és két fogásos vacsora+salátabár.

A SÍBÉRLET öt nap sízést foglal magában keddtől-szombatig érvényes /Február 5-9-ig/ azaz kedtől-szombatig.

A SÍOKTATÁS ajánlatunk fő vonzereje!
Okleveles magyar síoktatók foglalkoznak a többszintű képzéssel. Tehát a gyereket le lehet passzolni az oktató csoportjába, és szabad akarat szerint választható kezdő-, középhaladó- és haladó csoport, vagy a szabad-sízés!

Az esti közös beszélgetések, vetélkedők is védjegyei sírendezvényeinknek, hol közösen osztozunk az élményekben, a gyerekek meg egylégtérben játszhatnak.
Mindezen felsorolt szolgáltatások foglaltatnak benne az alábbi árlistában:

  • 0-3 évesig ingyenes
  • 3-6 éves    200 €
  • 6-12 éves   250 €
  • 12-18 éves  290 €
  • 18 év felett  370 €

AZ ÉRDEKLŐDŐK kérdéseire nagyon szívesen válaszolunk
tel. 0743 961 814
hunor.vass@gmail.com

JELENTKEZNI a kitöltött jelentkezési lappal lehet, melyet a
facebook csopoprtunkban
vagy
www.sportol.eu
oldalán találtok.
A fenti facebook-os oldalon találtok fényképeket is az előző sítáborról!
Gyere ki a hóra 🙂